Høj kvalitets skrædderi til byens billigste priser

Skrædderiet i Lyngby kører af skræddermesteren Mohammed med mere end 20 års erfaring fra bl.a. tøjfabrikker i Tyrkiet og selvstændig forretning inden for skrædder-arbejde med alt tøj. Hverdagstøj såvel som brudekjoler, habit og jakkesæt.  

I M&D Skrædderi er vi specialiseret i at omforandre, reparere samt sy nyt tøj. Vi tilbyder byens bedste, billigste og hurtigste service for at tilfredsstille vores kunder. 

Alt indenfor reparationer og forandringer

Brude- og selskabskjoler, habitter og jakkesæt, boligtekstiler og tasker mm

Med stor stolthed tilbyder vi alt inden for skræddersyet opgaver, såvel som reparationer af tøj til kvinder og herre. Alt fra oplægning af bukser, jeans og nederdele, eller oplægning af ærmer, kjoler og buksedragter. Vi reparer også lynlåsen i dine tasker, jakker, læder mm. Kom bare til os, så skræddersyer vi opgaverne til dig!

Derudover foretager vi også reparation og eller syning af tekstiler og tilbehør til hjemmet. Vi syr lige fra lage, gardiner, duge, puder, hynder, madrasbetræk mm. Vi udskifter også stropper og lynlåse i dine hynder og puder.

Der er ikke behov for tidsbestilling, så du kan bare komme forbi med dit tøj eller andet – Oftest klares vi de fleste skrædderi opgaver på et par dage, selvfølgelig med undtagelser – Vi står klar til at hjælpe dig!

Service til private såvel som erhvervskunder

Med vores professionelle udstyr som bl.a. blindstik maskine, knaphulsmaskine, læder- og pelsmaskine udfører vi alt arbejdet på industrimaskiner af høj kvalitet.

Med vores store erfaring inden for alt skrædderarbejde i kombination med vores professionelle udstyr i høj kvalitet servicerer vi også erhvervskunder.

Vi servicerer vores samarbejdspartner med afhentning og levering op til flere gange ugentligt.

Står I med en hasteopgave og har behov for ekspres levering i Jeres forretning og kommer med varen til os, prioriterer vi selvfølgelig dette for Jer.

Ydermere klarer vi syning af diverse arbejdsopgaver, såsom påsyning af Jeres logo eller labels, reflekser samt badges på Jeres tøj. Tilretning og reparation af arbejdstøj eller speciel syning af diverse ting til Jeres arbejdstøj og meget mere. Desuden tager vi os af specielle bestillinger til indretning af Jeres kontor, forretning eller restaurant.

Vi levere altid som aftalt og vægter deadlines og levering samt kvalitet af vores arbejde utroligt højt, da disse er afgørende faktorer for beggesidig tilfredshed.

Kom gerne forbi og hils på os eller spørg os hvis du er interesseret i at få udført din opgave hos os -Kvalitet og tilfredshed hos vores kunder er i centrum i vores samarbejde!

Vi passer på miljøet!

Mange ved desværre ikke hvor overbelastende det er for miljøet bare at smide tøj ud. Det er dyrt økonomisk! I og med at tøjproduktionen er en belastning for miljøet, er det også den mindst miljøvenlige løsning. Vi anbefaler derfor at du kigger forbi vores skrædderi, så sørger vi for at dit tøj bliver så god som ny!

Skræddersyede kjoler, jakkesæt og andet tøj

Skal du have syet din drømmekjole? Eller blot et par specialsyet bukser? Vi har gode erfaringer med glade og super tilfredse kunder med skræddersyet tøj. Lige fra skræddersyet brudekjole (efter billede) til livets store fest og til skræddersyet kjole til middag hos dronningen, brudekjole (efter billede), samt almindelig hverdagstøj.

Har du i tankerne at få syet hvad som helst, så kom gerne forbi os og få gode råd og vejledning om dine skrædder projekter kvit og frit!

About Us – M&D Tailored Fit

With great professional pride, we offer everything in the field of tailor-made work, such as repairs and changes of women’s and men’s clothes. Everything from laying on trousers, jeans and skirts or shortening of sleeves, to matching dresses and suits where we sew what you want. We also use the front or zip in your bags, both of fabric, leather and leather, so just come to us and we will tailor the tasks for you.

In addition, we also do change or sewing of home textiles and accessories. Lige from laying or sewing of curtains, curtains, tablecloths, rugs and straps, for new zippers or sewing of cushions or cushions – we can do everything tailor made for you!

There is no need for time orders, so you can just get past your clothes or things when it suits you – we are always ready to help you!

 

Adresser, kontaktinformationer og åbningstider 

Lyngby Storcenter 1
2800 Kgs. Lyngby

Mandag-fredag: 10.00-19.00
Lørdag & søndag: 10.00-17.00