1. Book en tid online til en uforpligtende opmåling 

2. Kom ind og få taget mål – vi designer, kigger på metervare og tager kropsmåle

Det første trin i processen af skræddersyet jakkesæt eller skjorter er at vælge det ønskede stof. Vi tilbyder mange varianter af det fineste stof fra de førende stofindustrier fra både Italien og England. Vi tilbyder vores kunder et væld af designmuligheder, for at gøre dit tøj så personligt som muligt.

3. Vi garantere 6 ugers levering

Alle vores bekædningsgenstande er skræddersyet efter dit design og mål fra bunden, af vores specialister i Portugal.

4. Modtagelse og tilpasning 

Vi levere dit tøj indenfor 6-7 uger, men hvis det haster, kan det klares som ekspres på 3-4 uger. Herefter bliver du kontaktet hvor du kan hente dit jakkesæt i vores showroom. Hvis der mod forventning skulle være brug for tilretning, foretager vi dette for dig i butikken. Vi tilbyder nemlig tilpasningsgaranti

Vi passer på miljøet 

 

Ved at bestille skræddersyet tøj, undgår vi spild. Hos M&D tailored fit mener vi at herremode skal baseres på skræddersyning, både for en bedre kundeoplevelse og for at passe på vores klode. Som kunde får du et produkt der er fremstillet af de bedste metervare og materialer, syet fra bunden efter dine mål og præferencer. På den måde har vi en mere miljøbevidst tilgang da vi kun producere efter ordre. Derved undgår vi massiv tøjspild og tøjproduktion.