M&D Tailored Fit – Skrædderi og Systue

Velkommen til Tailored Fit skrædderi

Skrædderiet i Lyngby drives af skræddermesteren Mohammed med mere end 20 års erfaring fra bl.a. tøjfabrikker i Tyrkiet og selvstændig forretning inden for skrædderarbejde med alt tøj. Hverdagstøj såvel som brude- og selskabskjoler, habitter og jakkesæt.

I vores lille hyggelige skrædder forretning beliggende på Lyngby Hovedgade 57A er vores værdigrundlag, at yde den bedst mulige professionelle service med garanteret konkurrencedygtige priser.

Hvis der er noget du vil vide eller spørge om, er du til enhver tid velkommen til at besøge os i butikken på Lyngby Hovedegade i Kgs. Lyngby og spørge til råds.

Du kan også skrive til os på mail: mdtailored@gmail.com eller ringe til os på tlf: 71 97 72 29 – vi er altid til for at hjælpe dig med dine skrædderi og renseri opgaver, med et smil!

 

Alt indenfor reparationer og forandringer

Brude- og selskabskjoler, habitter og jakkesæt, boligtekstiler og tasker m.m.

Med stor faglig stolthed, samt høj kvalitet, tilbyder vi alt inden for skrædder arbejde, såsom reparationer og forandringer af dame- og herretøj. Alt fra oplægning af bukser, jeans og nederdele eller afkortning af ærmer, til tilpasning af kjoler og jakkesæt, hvor vi syer det som du ønsker. Vi syer også nyt foer eller lynlås i dine tasker, både af stof, skind og læder, så kom blot til os og vi ordner skrædder opgaverne for dig.

Desuden klarer vi også omforandring eller syning af boligtekstiler og tilbehør. Lige fra oplægning eller syning af gardiner, forhæng, dug, rynkebånd og stropper, til ny lynlås eller syning af hynder eller puder – vi klarer alt skrædder arbejdet for dig!

Der er ingen behov for tidsbestilling, derfor kan du blot komme forbi med dit tøj eller ting når det passer dig – vi står altid klar til at hjælpe dig!

Oftest klares vi de fleste skrædderi opgaver på et par dage, selvfølgelig med undtagelser.

 

Skind, læder og pels/ buntmageri

Skal du have tilpasset dine læderbukser? Kortet din pels på længden eller lagt ærmerne op? Vi klarer nemlig alt indenfor skind, læder og pels såsom omsyning, tilpasning, samt diverse specifikke opgaver med vores høj industrikvalitets læder- og pelsmaskiner. Har du spørgsmål eller blot brug for råd, er du altid velkommen til at kigge forbi os!

 

Skræddersyet

Skal du have syet din drømmekjole? Eller blot et par specialsyet bukser? Vi har gode erfaringer med glade og super tilfredse kunder med skræddersyet tøj. Lige fra skræddersyet brudekjole (efter billede) til livets store fest og til skræddersyet kjole til middag hos dronningen, brudekjole (efter billede), samt almindelig hverdagstøj.

Har du i tankerne at få syet hvad som helst, så kom gerne forbi os og få gode råd og vejledning om dine skrædder projekter kvit og frit!

 

Ekspres service

Rigtig hurtigt. Rigtig kvalitet. Rigtig pris.

Selv hvis du kommer i sidste øjeblik inden du skal til fest eller ud at rejse, og skal have klaret en oplægning eller tilpasning af dit tøj, prioriterer vi det gerne og klarer for dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig –også når det skal gå rigtig hurtigt!

De fleste tilpasninger laves efter al sandsynlighed indenfor 1 time eller hurtigere, alt afhængig af travlheden i forretningen.

 

Garanterede express-tider:

Diverse oplægning max. 30 min.                                  Udskiftning af diverse lynlås max. 1 time

Tilpasning af selskabskjoler max. 1 ½ time                   Tilpasning af jakkesæt max. 2 timer

Varer som skal færdiglaves indenfor et par timer eller samme dag tilfalder et ekspres-tillæg, som du vil blive oplyst om inden arbejdet påbegyndes.

 

Service til private såvel som erhvervskunder

Med vores professionelle udstyr som bl.a. blindstik maskine, knaphulsmaskine, læder- og pelsmaskine udfører vi alt arbejdet på industrimaskiner af høj kvalitet.

Med vores store erfaring inden for alt skrædderarbejde i kombination med vores professionelle udstyr i høj kvalitet servicerer vi også erhvervskunder.

Vi servicerer vores samarbejdspartner med afhentning og levering op til flere gange ugentligt.

Står I med en hasteopgave og har behov for ekspres levering i Jeres forretning og kommer med varen til os, prioriterer vi selvfølgelig dette for Jer.

Ydermere klarer vi syning af diverse arbejdsopgaver, såsom påsyning af Jeres logo eller labels, reflekser samt badges på Jeres tøj. Tilretning og reparation af arbejdstøj eller speciel syning af diverse ting til Jeres arbejdstøj og meget mere. Desuden tager vi os af specielle bestillinger til indretning af Jeres kontor, forretning eller restaurant.

Vi levere altid som aftalt og vægter deadlines og levering samt kvalitet af vores arbejde utroligt højt, da disse er afgørende faktorer for beggesidig tilfredshed.

Kom gerne forbi og hils på os eller spørg os, hvis I er interesseret i at samarbejde med os eller blot ønsker at høre nærmere. –Kvalitet og tilfredshed hos vores kunder er i centrum i vores samarbejde!

 

Scroll to top